Képgaléria
Fotók: Sin Olivér
Fotók: Sin Olivér
Fotók: Sin Olivér
képek: Kiss Andrea és Rédling Hanna
A The Universal Sea - Pure or plastic?! projektünk keretében 2018. október 4-én megrendezésre került félnapos szakmai workshopra (hackathon) művészeket, fenntarthatósággal foglalkozó szakembereket és kreatív gondolkodókat, start-upokat vártunk, hogy minél sokrétűbben foglalkozhassunk a mindannyiunkat érintő környezeti problémákkal.
Fotók: Talabér Géza
Fotók: Millisits Bea
Fotók: 1photo.hu
Fotók: 1.photo.hu Nyitvatartás: 2017. december 1 (péntek) – 2017. december 24. (vasárnap)
2017. 12. 07. - 2018. 01. 10.
Irodalmi és fotókiállítás, 2017. okt. 20-27. Fotók: Skrapits Mirjana (1foto.hu)
Hybridart Space, 2017. okt. 8-15. Fotók: Liszkay Lilla
Válogatáskiállítás 2017. okt. 6-20. között az AMAHÁZból idén kiköltöző művészek itt készült munkáiból.
Diplomakiállítás 2017.10.05-22. között a Budai Várnegyedben található mikvében Fotók: Sin Oliver
Pop-up műteremház 2017. szept. 15-okt. 15. között az Allee Bevásárlóközpontban
Az Ifjú titánok pályázat nyertes kiállítása. 2017. szeptember 22 - október 4. Fotók: Rezai Amin
2017. augusztus 14-24. között Pécsett második alkalommal került megrendezésre a Hybridart Camp nemzetközi alkotótábor
Képregény kiállítás a Hybridart Space-ben. 2017. június 29. - július 20. Fotók: Terror Háza Múzeum
Trash Art, #Sohavégetnemérős és Colors kiállítás 2017. július 21-30. között a Művészetek Völgye fesztiválon
Hulladékszobor-kiállítás 2017. június 16-18. között a tállyai Kerekdomb Fesztiválon Fotók: Boltresz Attila
A MOME BA fotó szakon diplomázóinak csoportos kiállítása Fotók: Gréger Szabolcs
#Sohavégetnemérős – Történetek Wellhello-ra fotókiállítás Sopronban 2017. június 16. - július 16.
„Egy új kor hajnala: Antropocén – az Ember kora” témában készült hulladékszobrok kiállítása Gödöllőn
Csoportos kiállítás a WERK Akadémia képzőművészeti menedzser szak 2017 szervezésében Fotók: Sin Olivér
SZERETLEK címen csoportos kiállítás a Hybridart Space-ben - 2017. március 24. - április 20. Fotók: Ficsór Zsolt
Fotókiállítás a Hybridart Space-ben - 2017. február 23. - március 20.
2016. augusztus 1-től 10-ig Pannonhalmán, első alkalommal került megrendezésre a Hybridart Management által szervezett nemzetközi alkotótábor a Hybrid Art Camp, mely idén a Circle of Life tematikára épült.
Cégér - Jó bornak tervezz címkét! design pályázatunkra érkezett legjobb tervekből nyílt kiállításunk a héten az ország egyik, építészetét tekintve tán legkorszerűbb design pincészetében, a somlói Kreinbacher Birtokon.
Június 15-én, a döntőbe jutott grafikusoknak szervezett bortréninggel elindult az idei Cégér második fordulója. A tervezőknek a SPAR válogatásban szeptembertől megjelenő Szöllősi Pince - Misi cuvée (fehér), Dúzsi - Merlot rozé és Gere Zsolt - Cabernet franc – merlot cuvée (vörös) boroknak kell új címkét készíteniük.
Közép- és Kelet-Európa egyetlen kiállítójaként a Hybridart – a Design Terminállal közös szervezésben – ismét részt vett az arab térség legrangosabb design rendezvényén, a Design Days Dubai vásáron. 2015-ben a Position-Collective csapata mutatkozott be a Design Terminál és Hybridart Management közös standján.
Magyar Tervezök a Közel-Keleten - kerekasztal beszélgetés. A Design Hét Budapest keretében a Hybridart kerekasztal beszélgetést szervezett, amelynek témája a magyar tervezök piacra kerülési lehetöségei voltak a Közel-Keleten, elsösorban az Egyesült Arab Emirátusokban. A beszélgetés résztvevöi a régióban szerzett üzleti és szakmai tapasztalatairól számoltak be, tippeket és stratégiai tanácsokat adva az éppen kibontakozó dubaji design piac iránt érdeklödö tervezöknek és üzletembereknek. A beszélgetés résztvevöi: Szönyi Anna - IDO pad tervezöje Ivanka Katalin - Ivanka Simonfalvi Bence - Position Collective Farkas-Jenser Balázs - Manooi Light Creations, Inarchi Ács Zoltán - Design Terminál Erdélyi Szabolcs - Hybridart Management A beszélgetés moderátora: Halasi Rita (MOME - Moholy-Nagy Müvészeti Egyetem)
2015. augusztus 28-29-én Budapest adott otthont a smart times-nak, a világ legnagyobb smart találkozójának. A fesztivál a Felvonulási tér közel 40 ezer négyzetméternyi területét töltötte meg a smart innovatív és örökké vidám életérzésével. A smart times idején a design kollekció célja az volt, hogy bemutatkozási lehetöséghez juttassa a fiatal hazai designereket és a helyszínen, a smart times Design Vásár keretében a magyar designerek egyedi tervezésü termékeit megismertesse a design iránt fogékony érdeklödökkel és a vásárlóközönséggel, felhívja a figyelmet a hazai kreatívipar sokszínüségére. A smart times Design Vásár lebonyolítását, a tárgyak értékesítését a Mercedes-Benz Hungária Kft. szakmai partnere, a Hybrid Art Management Kft. végezte.
2015 októberben a Dubai Design Week egyik kiemelt programjaként mutatkozott be a SOUNDWEAVING - MIDDLE EAST EDITION projektünk, amely Szirmay Zsanett textil szakos hallgatóval és a MOME - Moholy-Nagy M?vészeti Egyetemmel együttm?ködésben jött létre.
2015. október 15. és 31. között nyolcadik alkalommal került megrendezésre Budapesten az Art Moments vizuális müvészeti fesztivál. A 2015-ben három fö helyszínen zajló programsorozat az „Art Around Us” (a minket körülvevö müvészet) szlogen köré szervezödött. A müvészet a mindennapjaink része, együtt élünk vele: ott van az utcákon, a városban, egy-egy szép épületben, egy jól sikerült graffitiben, egy borosüveg címkéjében vagy egy szépen megtervezett könyvborítóban. Az Art Moments programjainak célja egyrészt rámutatni a körülöttünk lévö értékekre, másrészt új helyeket megtölteni müvészeti tartalommal.
A Design Terminál 2015. december 3. és 23. között szervezte meg a Hybridart Managementtel együttmüködésben az Ajándék Terminált, az egyedi magyar design tárgyak karácsonyi vásárát. A három hetes eseményen az érdeklödök magyar tervezök munkáit tekinthették és vásárolhatták meg.