VOLT ART csoportos kiállítás és #SOHAVÉGETNEMÉRŐS TÖRTÉNETEK WELLHELLO-RA fotókiállítás

A #SOHAVÉGETNEMÉRŐS – TÖRTÉNETEK WELLHELLO-RA című fotókiállítás a budapesti HYBRIDART SPACE-ben való kiállítást követően 2017. jún. 16. - júl. 16. között Sopronban kerül bemutatásra a VOLT Fesztivál társeseményeként.

Helyszín: Munkácsy-terem, Sopron, Liszt Ferenc u.1

A kiállítás 2017. június 16. és július 16. között minden nap 10-18 h között látogatható.

A Telekom VOLT Fesztivál az elmúlt 25 évben a fő zenei profil mellett mindvégig törekedett arra, hogy a kortárs képzőművészet is teret kapjon vagy a fesztivál területén vagy Sopron reprezentatív kiállítótereiben. Idén a ProKultúra Sopron Munkácsy-termébe mindazokat a képzőművészeket meghívták, akik az elmúlt években már kiállítottak náluk, hogy így is egy összefoglaló képet adhassanak az elmúlt 25 évről.

A kiállító művészek: 

Baba Dada, Bukta Imre, ef Zámbó István, Fehér László, feLugossy László, Győri Márton, Kiss Tibor, Magyarósi Éva, drMáriás, NEM MI VOLTUNK! CREW, Sinkovics Ede, Soós Nóra, Szurcsik József, Töttös Kata, Verebélyi Diána és Wahorn András

A kiállításhoz kapcsolódva Budapest után Sopronban is bemutatásra kerül a #SOHAVÉGETNEMÉRŐS – TÖRTÉNETEK WELLHELLO-RA című fotókiállítás. 2016 végén került a mozikba Tiszeker Dániel rendező és Lévai Balázs producer #SOHAVÉGETNEMÉRŐS – TÖRTÉNETEK WELLHELLO-RA című filmje. A hat rövid jelenetből álló szkeccsfilm forgatókönyvét a Wellhello zenekar dalszövegei inspirálták. Valamennyi rész ugyanazokat az élethelyzeteket járja körül: lányok és fiúk, találkozások, szerelmek, kapcsolatok, szakítások… variációk ugyanarra a témára.

A HYBRIDART-tal közös tárlat a film  hangulataiból válogat Pataki Ádám operatőr képeivel és a Wellhello zenekar dalszövegeiből vett idézetekkel, illetve Takács Attila és Wlcsek András werkfotói révén ízelítőt is ad a forgatás napjaiból.

A kiállítás Telekom VOLT FESZTIVÁL karszalaggal díjmentesen tekinthető meg.

Jegyek: Felnőtt 1000 HUF diák/nyugdíjas: 800 HUF