Hybridart Camp 2019
Hybridart Camp 2019

Nemzetközi Művészeti Alkotótábor

Pécsi Tudományegyetem
Zsolnay Kulturális Negyed 
2019. augusztus 1-10.

 

Az első Hybridart Camp:
A Hybridart Camp nemzetközi alkotótábor kezdeményezésünket 2016-ban Pannonhalmán, a Bencés Főapátsággal együttműködésben indítottuk útjára. 2016-ban az alkotótáborba érkező fiatal művészek a „Circle of Life” témára, a Pannonhalmi Bencés Főapátság Vis Vitalis ásványvizének több mint 4000 műanyag PET palackjából építettek egy 4 méter magas dinoszauruszt formázó installációt, mely elkészülését követően az apátság udvarán, majd Budapesten, az Art Moments országos vizuális művészeti fesztivál keretében mutatkozott be a nagyközönség számára. A hazai szereplést követően az installáció az Egyesült Emirátusokban, Abu Dhabiban került kiállításra, először az Abu Dhabi Art Fair-en, majd pedig a Forma1 verseny Abu Dhabi szezonzáró futamán.

 

Itt tudod megnézni a Hybridart Camp 20162017 és 2018 képeit.

 

Az idei táborról:
Idén a Pécsi Tudományegyetemmel együttműködésben egy 10 napos alkotótábort szervezünk Pécsett, a Zsolnay Kulturális Negyedben a magyar, a visegrádi régió és az Egyesült Arab Emirátusok művészeti egyetemeinek hallgatói számára. Az alkotótábor fő célkitűzése a környezetvédelem, a fenntartható fejlődés, az ökotudatos életmód és a körforgásos gazdaság népszerűsítése lesz.

 

A hallgatók által készített képzőművészeti installációt a tábort követően Pécsett a Zsolnay Kulturális Negyedben, ősszel Budapesten az Art Moments fesztivál keretein belül a Duna-korzón mutatjuk be.

 

Hogyan jelentkezhetsz?

Ha még hallgatói státuszban vagy valamelyik hazai művészeti egyetemen akkor a következő dokumentumok elküldésével jelentkezhetsz a programra:

- életrajz

- motivációs levél – miért szeretnél részt venni az idei projektben

- egy portfólió munkáidról

 

Jelentkezési anyagodat a következő címre várjuk: info@hybridart.hu

Tárgy: Hybridart Camp 2019

 

Határidő:

2019. február 28. – 23:59 CET.