#SOHAVÉGETNEMÉRŐS fotókiállítás
#SOHAVÉGETNEMÉRŐS fotókiállítás

2016 végén került a mozikba Tiszeker Dániel rendező és Lévai Balázs producer #Sohavégetnemérős – Történetek Wellhello-ra című filmje. A hat rövid jelenetből álló szkeccsfilm forgatókönyvét a Wellhello zenekar dalszövegei inspirálták. Valamennyi rész ugyanazokat az élethelyzeteket járja körül: lányok és fiúk, találkozások, szerelmek, kapcsolatok, szakítások… variációk ugyanarra a témára.

A történetek szereplői huszonévesek, és ehhez a korosztályhoz tartoznak a film alkotói is, viszont a karakterek dilemmái, csetlései-botlásai valamennyiünk által sokszorosan megélt és átélt szituációkat, érzéseket elevenítenek fel, és éppen ezért képesek megszólítani az Y generációnál idősebb korosztályt is. Mindeközben igazi mai film, finoman görbe tükröt tartva a XXI. század digitális vívmányaival felturbózott világunknak.

A HYBRIDART SPACE első kiállítása a film hangulataiból válogatott Pataki Ádám operatőr képeivel és a Wellhello zenekar dalszövegeiből vett idézetekkel, illetve Takács Attila és Wlcsek András werkfotói révén ízelítőt adott a forgatás napjaiból. (2017. február 24. - március 20.)