Art Consultancy
Projektek - Art consultancy

Design és képzőművészet menedzsmenttel foglalkozó ügynökség vagyunk, tevékenységünk középpontjában a hazai és nemzetközi alkotók, designerek munkájának megismertetése áll, mindez a magyar és nemzetközi területeken. Célunk az is, hogy a tervezők, alkotók munkáinak külföldre delegálásával kulturális, nemzetközi párbeszédet indítsunk a különböző országok és kultúrák között.

 

Művészeti tanácsadás és műtárgy vásárlás és értékesítés
A Hybridart Management a globális művész piac átfogó ismeretével segíti a műtárgyvásárlás lebonyolítását, értékesítését. Független, szakértői véleményünkkel, és részletes, mindenre kiterjedő kutatással keressük fel ügyfeleink számára a preferenciáknak megfelelő műtárgyakat.
Teljeskörű tanácsadást nyújtunk meglévő művészeti gyűjtemény bővítésénél, különböző belső terek berendezésénél. Számos vizuális művészeti stílusban    

 

Kurátor tevékenység és kiállításszervezés
A Hybridart Management egyik fő tevékenysége a kiállításszervezés, magán, hivatalos vagy állami intézmények számára. Számos alkalommal bizonyítottuk, hogy szakmai hozzáértésünkkel és tapasztalatunkkal, kiemelkedő színvonalú kulturális eseményt tudunk biztosítani ügyfeleink számára.
Akár művészeti gyűjtemény bővítéséről van szó, vagy egy új alapításáról, a Hybridart csapata professzionális tanácsadást nyújt. Egyéb területeken is bizonyítottunk már, legyen szó akár magánlakásberendezésről, vagy közösségi térről, ügyfeleink igényeinek megfelelően, számos vizuális művészeti ágban tudunk alkotásokat ajánlani: papírra készült alkotások, printek, szobrok, installációk, fotók, videók és design tárgyak.
A tanácsadás során olyan tárgyakat ajánlunk ügyfeleink figyelmébe, melyek hosszútávon is befektetést jelentenek.
Hybridart Management csapata igény szerint biztosítja a szállítást, installálást, keretezést és a műtárgy biztosítást is.

 

Művészeti Ügynökség
Művészettel és designnal foglalkozó cég lévén célunk, hogy összehozzunk különleges tehetségeket, és kiváló művészeket támogatókkal. Hisszük, hogy a vállalati művészeti projektek nemcsak ideiglenes, a népszerűsítést segítő befektetések, hanem hosszútávon is értékállók.
A Hybridart Management széleskörű szolgáltatást nyújt egyéni művészeknek, és művészeti intézmények számára egyaránt, beleértve kiállításszervezést, marketing és menedzsmenttel kapcsolatos tanácsadást.
Szakértői csapatunk a következőkben nyújt segítséget önnek:
- adminisztratív feladatok
- jogi és pénzügyi tanácsok
- kiállítás tervezés és helyszín biztosítás
- közreműködés a szállításban, biztosításkötésnél és installálásnál
- kiterjedt PR és marketing szolgáltatás
- kiadványok, brossúrák és katalógusok

 

Kurátori feladatok ellátása és kiállításszervezés
Ügyfeleink célkitűzéseinek, profiljának megfelelő kiállítási programot készítünk, magán, céges és állami megrendelésre egyaránt.  
Kulturális- és kiállításszervező szolgáltatásunkon keresztül törekszünk arra is, hogy támogassuk a fiatal feltörekvő művészeket egyéni és csoportos kiállításokon való szereplés lehetőségével Európa szerte (London, Berlin, Párizs, New York, Bécs, Prága) és a közel keleten.

Kiterjedt kurátori és kiállításszervezői szolgálatásunk tartalmazza:
- kiállítás tervezés és helyszín biztosítás
- szállítás, kézbesítés, és a műtárgyak installálása
- sajtószervezés és kommunikáció
- beszélgetések, előadások szervezése
- kapcsolódó kulturális események koordinálása, pl. kerekasztalbeszélgetés szervezése
- oktatás és a kortás művészet népszerűsítése művészeti vásárokon, múzeumi sétákkal

Kiírták a 2018-as prágai Designblok pályázatát
European Union National Institutes for Culture in association with Designblok, Prague International Design Festival annu…
December elsején startol az Ajándék Terminál
Valami különlegeset keresel a karácsonyfa alá? Itt jó helyen vagy, hiszen több, mint…
The Universal Sea
További információ hamarosan, addig is: http://universal-sea.org/