Mi a Hybridart?

Hybridart Management néven 2005-ben indítottuk el kreatív ügynökségünket. Számos hazai és nemzetközi programot valósítottunk meg az elmúlt 14 évben: művészeti fesztiválokat, gasztroeseményeket, kreatív pályázatokat, kiállításokat, designvásárokat, upcycling alkotótáborokat, köztéri installációkat, fenntarthatósági workshopokat. Ahogy nevünk, projektjeink is hibridek. Munkáink megtervezésénél és kivitelezésénél az a célunk, hogy kilépjünk a klasszikus formákból és keretekből, újfajta perspektívát és kontextust teremtsünk. Mindezt a design és művészet eszköztárával élve; egy olyan nyelven, amit valamennyien érzékelünk, megértünk és beszélünk. 

Ennek szellemiségében szervezzük már évek óta állandó programjainkat, az Art Moments fesztivált, a Cégér – Jó bornak tervezz címkét! gasztro design pályázatunkat, a Zenith Art Exchange nemzetközi művészeti csereprogramot, az Ajándék Terminál pop-up design vásárt, a környezettudatos gondolkodás és fenntarthatóság jegyében nyaranta jelentkező Hybridart Camp nemzetközi alkotótábort, a Trash Art pályázatot, illetve működtetjük Hybridart Space galériánkat Budapest belvárosában.

Művészeti tanácsadás

Művészeti tanácsadás és műtárgy vásárlás és értékesítés keretében a globális művész piac átfogó ismeretével segítjük a műtárgyvásárlás lebonyolítását, értékesítését. Szakértői véleményünkkel és mindenre kiterjedő kutatással keressük fel a preferenciáknak megfelelő műtárgyakat.

Kurátor tevékenység és kiállításszervezés

Professzionális tanácsadást nyújtunk művészeti gyűjtemények bővítésénél vagy egy új gyűjtemény létrehozásánál. Számos vizuális művészeti ágban tudunk alkotásokat ajánlani: papírra készült alkotások, printek, szobrok, installációk, fotók, videók és design tárgyak. Igény szerint gondoskodunk a szállításról, installálásról, keretezésről és akár a műtárgy biztosításáról is.

Művészeti Ügynökség

Célunk, hogy összehozzuk a különleges fiatal tehetségeket és művészeket a támogatókkal. A vállalati művészeti projektek nemcsak ideiglenes és népszerűsítést segítő befektetések, hanem hosszútávon is értékállók. 

Széleskörű szolgáltatást nyújtunk egyéni művészeknek és művészeti intézmények számára egyaránt, beleértve a kiállításszervezést, marketing és menedzsmenttel kapcsolatos tanácsadást. 

Kurátori feladatok ellátása és kiállításszervezés

Ügyfeleink profiljának megfelelő kiállítási programot készítünk magán, céges és állami megrendelésre egyaránt.  

Kulturális- és kiállításszervező szolgáltatásunkon keresztül törekszünk arra is, hogy támogassuk a fiatal művészeket egyéni és csoportos kiállításokon való szereplés lehetőségével Európa szerte (London, Berlin, Párizs, New York, Bécs, Prága) és a Közel-Keleten. 

Kiterjedt kurátori és kiállításszervezői szolgálatásunk tartalmazza a tervezést és helyszín leszervezését, a műtárgyak szállítását és az installálását, a kommunikációt, a kapcsolódó kulturális események koordinálását és a kortárs művészet népszerűsítését magyar és nemzetközi művészeti vásárokon…

Csapat

Erdélyi Szabolcs

ügyvezető

Szeder Kata

művészeti vezető

Nemes Gabriella

projektmenedzser

Pócsi Réka

projektmenedzser

Médiamegjelenések

Napi tíz perc revolution: mit keresett a művészet a Szigeten?

Facebook
Instagram
Copyright 2019 Hybridart