HYBRIDART SPACE – #SOHAVÉGETNEMÉRŐS – fotókiállítás

23/02/2017 - 20/03/2017

Történetek Wellhello-ra


2016 végén került a mozikba Tiszeker Dániel rendező és Lévai Balázs producer #Sohavégetnemérős – Történetek Wellhello-ra című filmje. A hat rövid jelenetből álló szkeccsfilm forgatókönyvét a Wellhello zenekar dalszövegei inspirálták. Valamennyi rész ugyanazokat az élethelyzeteket járja körül: lányok és fiúk, találkozások, szerelmek, kapcsolatok, szakítások… variációk ugyanarra a témára.

A történetek szereplői huszonévesek, és ehhez a korosztályhoz tartoznak a film alkotói is, viszont a karakterek dilemmái, csetlései-botlásai valamennyiünk által sokszorosan megélt és átélt szituációkat, érzéseket elevenítenek fel, és éppen ezért képesek megszólítani az Y generációnál idősebb korosztályt is. Mindeközben igazi mai film, finoman görbe tükröt tartva a XXI. század digitális vívmányaival felturbózott világunknak.

A HYBRIDART első kiállítása a film hangulataiból válogat Pataki Ádám operatőr képeivel és a Wellhello zenekar dalszövegeiből vett idézetekkel, illetve Takács Attila és Wlcsek András werkfotói révén ízelítőt ad a forgatás napjaiból.

A kiállítást megnyitja: Lobenwein Norbert, a VOLT fesztivál és a Balaton Sound Alapítója
Zene: DJ Palotai
Helyszín: Hybridart Space, 1052 Budapest, Galamb utca 6.

Fotó // Sín Olivér

#SOHAVÉGETNEMÉRŐS

#SOHAVÉGETNEMÉRŐS

#SOHAVÉGETNEMÉRŐS

#SOHAVÉGETNEMÉRŐS

Facebook
Instagram
Copyright 2019 Hybridart