IDO PAD – ZENITH 2015

17/03/2015 - 20/03/2015

A Hybridart Management az idei Design Hét Budapest keretében Szőnyi Anna Dubajban élő és dolgozó magyar tervező díjnyertes köztéri padját mutatta be a budapesti közönségnek. Az IDO padot 2015 szeptember 25. és október 10. között tekinthették meg az érdeklődők a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) főépületében. 

Szőnyi Anna a MOME-n végezte tanulmányait építész és bútortervező szakon. A diploma megszerzése után az Egyesült Arab Emirátusokban kezdte szakmai karrierjét, ahol azóta él és dolgozik építészként, valamint design menedzserként. 

A ma a francia Aubrilam cég által gyártott IDO pad 2015-ben megnyerte a Dubaji Kulturális és Művészeti Hatóság és a Dubaji Design Negyed által kiírt Városi Megrendelések elnevezésű nagyszabású városfejlesztési pályázatot.
A pad prototípusa 2015 márciusában debütált a Dubaji Design Napok keretében. A Dubaji Kulturális és Művészeti Hatóság jelentős innovációs programjának köszönhetően a régió kreatív ipara az elmúlt években rohamos fejlődésnek indult. Ennek a virágzásnak az eredménye a még fejlesztés alatt álló Dubaji Design Negyed, amely a város nemzetközi kreatív ipari képviselőinek hivatott otthont adni, valamint az évről évre egyre több érdeklődőt vonzó Dubaji Design Napok, vagy az idén elsőként megrendezésre kerülő Dubaji Design Hét

A projekt együttműködő partnere a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) 

IDO pad – Zenith 2015

IDO pad – Zenith 2015

IDO pad – Zenith 2015

Facebook
Instagram
Copyright 2019 Hybridart