Jelentkezz kiállítónak az AMS fenntartható képzőművészeti programsorozatra!

06/05/2021 - 16/08/2021

Megnyitjuk a jelentkezést a Hybrid Art Management idei kiállításain való részvételre! 

A Hybridart idén bővíti művészeinek körét, akiknek kiállításokat rendez az őszi-téli időszakban. Olyan fiatal, felsőfokú művészeti képzésben résztvevő hallgatók vagy végzett képző- és iparművészek jelentkezését várjuk, akik menedzsment háttér támogatásával teljesednének ki művészeti gyakorlatukban, egy hosszú távú együttműködés részesei lennének.

Art Moments (AMS) - Kiállítássorozat

2021-ben ismét megrendezzük az Art Moments fenntartható művészeti programsorozatot! Hazánk legnagyobb trash art rendezvénye idén tizenkettedik alkalommal nyitja meg kapuit az érdeklődők számára. Mutasd meg a fenntartható tervezés, re- és upcycling szellemiségében készült munkáidat Budapest legváratlanabb helyszínein vagy töltsd meg belvárosi galériánkat! Októbertől december végéig tartó kiállítás- és programsorozatunkra olyan művészek kiállításötleteit várjuk, akik vagy anyaghasználatban, vagy tartalmukban kapcsolódnak a fenntarthatóság témaköréhez.

A Hybridart Management 2021. október és december között tizenkettedik alkalommal rendezi meg az Art Moments művészeti programsorozatot, aminek a fókusza idén is a fenntarthatóság. Három hónapon keresztül az ország számos pontján rendezünk kiállításokat, gyakran olyan helyszínen, ami alapvetően nem kiállítótérként funkcionál. 

Kiállítótereinkbe olyan művészek kiállításötleteit várjuk, akik vagy anyaghasználatban, vagy tartalmukban kapcsolódnak a fenntarthatósághoz.

JELENTKEZÉS: https://forms.gle/MW5UwrKvMFF9TKp48

Pályázók köre:

  • Felsőfokú művészeti képzésben résztvevő hallgatók és végzett képző- vagy iparművészek, vagy releváns művészeti tevékenység igazolásával rendelkező személyek
  • Egyéni alkotók vagy művészcsoportok
  • Pályázati anyag: elkészült munkák vagy - AMS-re való jelentkezés esetén - akár  megvalósításra váró projektötlet (utóbbi esetben, kérjük, egy költségvetést is mellékelj)

Amit mi biztosítunk:

  • Kiállítótér teljes infrastruktúrával egy frekventált budapesti helyszínen
  • Megjelenések saját social felületeinken
  • Kiállításmegnyitó szervezése és kommunikációja
  • Interjú a művésszel, amit saját felületeinken és a Greendex-en publikálunk
  • A kiállítás profi befotózása

Beküldési határidő: 2021. augusztus 16., 24:00

Facebook
Instagram
Copyright 2019 Hybridart