Mi a Hybridart?

Hybridart Management néven 2005-ben indítottuk el kreatív ügynökségünket. Számos hazai és nemzetközi programot valósítottunk meg az elmúlt 19 évben: művészeti fesztiválokat, gasztroeseményeket, kreatív pályázatokat, kiállításokat, designvásárokat, upcycling alkotótáborokat, köztéri installációkat, fenntarthatósági workshopokat és meetupokat. Ahogy nevünk, projektjeink is hibridek. Munkáink megtervezésénél és kivitelezésénél az a célunk, hogy kilépjünk a klasszikus formákból és keretekből, újfajta perspektívát és kontextust teremtsünk. Ezt képviselik a fenntarthatósághoz, szemléletformáláshoz szorosan kapcsolódó művészeti, trash art projektjeink is. A Hybridart a fenntarthatósági mechanizmusok kidolgozására és népszerűsítésére elsőként Magyarországon külön ügynökséget hozott létre HybridCycle néven 2019-ben. Fenntarthatósági
ügynökségünk a TerraCycle regionális licenszét és szakmai támogatását élvezi, a hulladékgyűjtés és újrahasznosítás mellett a kutatás-fejlesztésre, a termékfejlesztésre, az edukációra, valamint a művészeti projektekre is nagy hangsúlyt fektetünk.

VÍZIÓNK

Hiszünk abban, hogy a művészet és a design inspirálója és egyben katalizátora is lehet a változásoknak, akár mikro-, akár makroszinten. Ezért programjainkkal folyamatosan keressük az együttműködés lehetőségeit a művészeti, tudományos és üzleti világ képviselőivel, hogy közösen hívjuk fel a figyelmet és keressünk válaszokat a művészet és a design sokszínű eszköztárával a fenntarthatóság legfontosabb kérdéseire.

Kiadványok

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart