Szolgáltatásaink

Kurátori tevékenység és kiállításszervezés

Fő tevékenységi körünk a fenntarthatóság megjelenése kortárs művészeti ágakban, különböző re-upcycling programok szervezése. Ügyfeleink profiljának megfelelő kiállítási/pályáztatási programot készítünk magán, céges és állami megrendelésre egyaránt. A vállalatok művészeti projektek nemcsak ideiglenes és népszerűsítést segítő befektetések, hanem hosszútávon is értékállók. 

Kiterjedt kurátori és kiállításszervezői szolgálatásunk tartalmazza a tervezést és helyszín szervezését, a műtárgyak szállítását és az installálását, a kommunikációt, a kapcsolódó kulturális események koordinálását és a kortárs művészet népszerűsítését magyar és nemzetközi művészeti vásárokon.

Művészeti tanácsadás

Művészeti tanácsadás és műtárgy vásárlás és értékesítés keretében a globális művész piac átfogó ismeretével segítjük a műtárgyvásárlás lebonyolítását, értékesítését. Szakértői véleményünkkel és mindenre kiterjedő kutatással keressük fel a preferenciáknak megfelelő műtárgyakat. Professzionális tanácsadást nyújtunk művészeti gyűjtemények bővítésénél vagy egy új gyűjtemény létrehozásánál. Számos vizuális művészeti ágban tudunk alkotásokat ajánlani: papírra készült alkotások, printek, szobrok, installációk, fotók, videók és design tárgyak. Igény szerint gondoskodunk a szállításról, installálásról, keretezésről és akár a műtárgy biztosításáról is.

Hybrid Art Space Galéria

A kulturális szféra köztudatában 6 éve él a Hybrid Art Space galéria mint fiatalos, pezsgő, kortárs galéria. Ahogy nevünk, a galériában megforduló projektek is hibridek; legyen szó képzőművészetről, designról, irodalomról, zenéről vagy színházról, a Hybridart Space portfóliójában számos művészeti ág mutatkozik meg évről évre.

Kiadásra kínáljuk a belváros szívében található több mint 100 nm2-es HybridArt Space utcafronti galériánkat. Hatalmas kirakat üvegeinek köszönhetően világos, letisztult kiállítótere van.

A kiállítótér mögött ügynökségi csapat áll, akik a kurátori feladatoktól kezdve, a szállításon át, a kommunikációs tevékenységig lefedik a kiállításszervezés teljes spektrumát. További célunk, hogy összehozzuk a tehetséges művészeket a potenciális támogatókkal.

Jókai 7 - galéria, kávézó, designbolt, apartman

A Jókai 7 nem csupán szálláshely! Nagy álmunk volt egy olyan hely kialakítása, ahol a művészetek és a design szerelmesei távol a város zajától megpihenhetnek, de mégsem kell lemondaniuk a kedvenc szórakozásukról. A Káli-medencében, Mindszentkállán csendes apartmanok mellett kávézóval, havonta megújuló kiállításokkal, izgalmas hazai design termékekkel és színes programkínálattal várjuk mindazokat, akik a nyaralás alatt is keresik a pezsgő kulturális lehetőségeket.

Korábbi partnereink

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart