Blokk

2023 nyarán egy nagyszabású projekttel készülünk: a „Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023” programhoz kapcsolódva megnyitjuk a „BLOKK Art&Design” névre keresztelt kulturális-közösségi teret, Balatonalmádi szívében.

 A BLOKK jellegzetessége, hogy egyedi készítésű tervek alapján, új funkcióval ruháztunk fel 10 nagyméretű, tengeri konténert. A teljeskörű átalakítás pedig új irányt mutathat a helyi, kreatív tájhasználatra, illetve egy új innovatív megoldási forma elterjedését teheti lehetővé a fenntartható szemlélet, a funkcionális újrahasznosítás és az újrafelhasználás területén. A projekt megvalósítása alatt rendkívül nagy hangsúlyt fektettünk a fenntarthatóság és a hosszú távú gondolkodás alapjaira, melyek nem csupán a központ kialakításában, hanem annak működésében is megjelennek.

 A szezonálisan nyitvatartó összművészeti helyszín teret ad többek között egy “white cube” kiállítótérnek, ahol olyan tárlatok lesznek megtekinthetők, melyben a térség természeti és kulturális értékeit a régió művészeivel együttműködésben egyedi módon mutatjuk be. A helyszín fél-nyitott teraszként afternoon wave zenei eseményeknek, késő délutáni – kora esti koncerteknek, dj-knek és táncelőadásoknak adhat otthont, de itt egy kifejezetten a környékbeli tervezők termékeit árusító design bolt is megtalálható. Az újrafelhasználás lehetőségeit workshopokon keresztül ismertetjük meg a látogatókkal. Célunk, hogy olyan edukatív, szórakoztató és változatos programkínálattal rendelkező eseményeket szervezzünk, melyek maradandó élményt nyújtanak mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek.

Test Block 1

15/05/2023 - 21/05/2023
Description

Test Block 2

21/05/2023 - 19/05/2023
description 2

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart