Blokk

Mi az a BLOKK?

Megálmodtunk egy popup helyszínt, amellyel egy új színt hozhatunk idén a balatoni nyárba. Egy találkozási pontot, ahol a kortárs művészet iránt érdeklődők, a családosok, a környékbeli fiatalok és a hosszú hétvégére érkező pihenni vágyók is megtalálhatják a számításukat. A BLOKK egységbe foglalja mindazt a szellemiséget, amelyen a Hybridart az elmúlt években dolgozott: bizonyos tekintetben „hibrid”, hiszen több tevékenységnek ad otthont, fenntartható szemlélet jellemzi és kiemelt célja közelebb hozni a szórakozást, a kultúrát, a művészetet és az alkotói élményeket.A BLOKK egy közösségi tér, ahol teret adunk a kreativitásnak és a művészet, illetve a szórakozás is találkozik.

Ezt a szemléletet követi a design is, hiszen nagyméretű, tengeri konténereknek adtunk új funkciót, így a “blokkok” játékos egymásra építésével születhetett meg a hely, ahol a 2023-as nyár legsokszínűbb élményeit gyűjtheted be.

Mi a BLOKK élmény?

Boldog délután a haverokkal, bormámoros chill egy jó koncerten, bátorság valami újdonsághoz, baráti beszélgetés művészetről vagy bármiről és persze a balatoni nyár meg a BLOKK, hogy mindezeket egy helyen élhesd át.

A helyszín négy fő funkcióval működik: két kiállítótérrel, workshop zónával, design shoppal és a hűsítő italoknak, zenei programoknak otthont adó közösségi térrel várunk mindenkit.

Tarts velünk napi workshopjainkon, időszakos és állandó kiállításainkon vagy a hétvégi laza, nyáresti koncertjeinken! Próbáld ki a BLOKK élményt és legyen a BLOKK az új törzshelyed Balatonalmádiban!

Programjainkat a Hybrid Art Management Kft. szervezésében a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósítjuk meg.

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart