Ajándék Terminál - 2020

30/11/2020 - 24/12/2020

Ajándékozz magyar design-t karácsonyra!

Idén negyedik alkalommal találkozhattok  a magyar design remekeivel az Allee Bevásárlóközpontban. Közel 60 hazai tervező termékei között válogathattok, ha a téli ünnepekkor valami igazán különlegeset ajándékoznátok szeretteiteknek: divatkiegészítők, ékszerek, papírtermékek, gyermekjátékok, illatszerek, kerámia és lakberendezési tárgyak népesítik be az Ajándék Terminál polcait november 30. és december 24. között.

2020-ban kitüntetett figyelmet szentelünk a hazai fenntarthatóság-fókuszú termékek bemutatására. Hat különböző magyar tervező és vállalkozás vonultatja fel a zöld életvitelt ösztönző és támogató árucikkeit. Hamarosan többet is elárulunk róluk! 

Fontos tudnod: ha az Ajándék Terminál pop-up üzletében vásárolsz, egy hazai kisvállalkozás fejlődését segíted. Azzal, hogy leemelsz a polcról egy neked tetsző tárgyat és megajándékozol vele valakit, aki számodra fontos, egy harmadik embert is boldoggá teszel: a tervezőt magát, aki azt a tárgyat szívvel-lélekkel készítette. Választhattál volna mást is, de Te a magyar design-t választottad. Hidd el, jól döntöttél!🎁

A járványügyi korlátozások miatt, december 11-ig 19:00 óráig tart nyitva üzletünk. Az üzletben maszk használata kötelező.

Facebook
Instagram
Copyright 2019 Hybridart