A BLOKK, mint kiállítótér

23/06/2023 - 15/09/2023

A BLOKK két kiállítótere rendhagyó módon idézi meg a “white cube” galériák hangulatát. Az egyszerű forma, az indusztriális külső és a tér mérete a megszokottól eltérő közegbe helyezi az alkotásokat, egyedi atmoszférát teremtve. A kiállítások szervezésénél ezzel az újszerű élménnyel játszunk, hogy a képzőművészet, kortárs művészet rajongóinak és a strandról a pályaudvar felé gyalogló családoknak is egy izgalmas, művészeti élményt adhassunk.  A kiállítóterekbe olyan tárlatokat szervezünk, melyekben a térség természeti és kulturális értékeit a meghívott művészekkel együttműködve mutathatjuk be.

Emeleti popup galéria:
A “Kapcsolj Balaton” BLOKK-oldás c. kiállítás a Hybrid Art Line projekt origója, amelyet a BLOKK emeleti galériájában,  egészen augusztus végéig megtekinthetnek az érdeklődők. A kiállítás célja, hogy a végtelen skálájában, a pillanat relációjában kizökkenjünk és kitekintsünk a mindennapi élet merev keretrendszeréből és a Balaton nyugtató környezetében, impulzív élmények hatása alá kerüljünk. Hagyjuk, hogy átjárjon minket a műalkotások nyugtató, harmonizáló, feszültségoldó, kreatív ereje és a művészet befogadásával az alkotásokra ne pusztán tárgyként, hanem élmények kiváltóiként tekintsünk.

Kiállító művészek: Alicja Wróblewska, Beretvás Csanád, Lovas Kinga, Tóth-Vásárhelyi Réka, Plank Antal(MIRONES), Antal Tamás, Valkó Dávid, Selyebi Dániel

Földszinti popup galéria:

A BLOKK földszinti kiállítóterében egyéni képzőművészeti kiállításokkal, időszakos tárlatokkal készülünk. Elsőként a Hungarian Ballett Grand Prix-hez kapcsolódó fotókiállítása volt látható a falakon, de nyáron érkezik többek között Daniel Labrosse és Weiler Péter is a BLOKK galériájába!

A megnyitó eseményekről, aktuális kiállításainkról és következő programjainkról itt tájékozódhatsz.

null

null

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart