Ajándék Terminál - RECYCLED DESIGN pályázat

28/11/2021 - 24/12/2021

November 28. és december 24. között az Allee Bevásárlóközpontban újra Ajándék Terminál!

A designvásár kínálatában idén is kiemelt szerepet kapnak a fenntarthatóság által inspirált termékek, hiszen látunk jó példákat a környezettudatos design terén, de mégis szükség van újabb alternatívákra, iránymutatásra. Recycled Design pályázatunkkal olyan magyar tervezőket szólítottunk meg, akiknek szívügyük a hulladékmentesség és az újrahasznosítás.

A felhívásra érkezett tervek közül, egy szakmai zsűri döntése alapján kiválasztottuk azokat a designtárgyakat, melyek az Ajándék Terminál Budapest dedikált RECYCLED DESIGN Collection standjának polcaira kerülhetnek. A következő hetekben közösségi oldalainkon mutatkoznak be a pályázat győztesei, az Allee-ban pedig minden érdeklődő személyesen is megcsodálhatja a nyertes márkák válogatott termékeit, köztük ékszerrel, csomagolópapírral, táskákkal, kerámia termékekkel és sok más érdekességgel.

Gratulálunk BAMBUKA STUDIO (Toldy Nóra, Batdzsargal Batmönh), HATÁROK KOLLEKCIÓ (Börcsök Anna), COMPACT PIE (Mogyorósi Tímea), EXTENT (Sara Fraschini), Gulipán design (Réthy Orsolya), itthon. (Király Adrienn, Szalai Bálint), kleen-wear (Ábrahám Viktória, Ábrahám Balázs, Gerber Gordon), Mimikri (Nagy Krisztina), pici and the city (Schwertner Janka), MINI CITY (Sátor Dénes)! Találkozunk az Ajándék Terminálon!

További információk és érdekességek: https://www.ajandekterminal.hu/

A pályázat az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart