Ajándék Terminál – 2019

30/11/2019 - 24/12/2019

2019-ben harmadik alkalommal várja a magyar design szerelmeseit az Ajándék Terminál pop-up bolt az Allee Bevásárlóközpontban. November 30. és december 24. között több mint 110 hazai tervező termékei között válogathatnak azok, akik valami igazán különleges ajándékot szeretnének a karácsonyfa alá csempészni. 

Az Ajándék Terminál polcain most is sokszínű termékkínálattal találkozhatnak a vásárlók: egyedi ruhák, táskák, divatkiegészítők, ékszerek, gyermekruhák és játékok, könyvek, képeslapok, plakátok, lakberendezési tárgyak és dekorációs termékek, bútorok várják az érdeklődőket. Az Ajándék Terminált ebben az évben az Allee Bevásárlóközpont második emeletén találják majd.

Az időszakos vásárt életre hívó HybridArt Management célja, hogy ráirányítsa a hazai közönség figyelmét a magyar designtárgyakban rejlő hozzáadott értékre, közelebb hozza a vásárlóközönséget azokhoz az alkotókhoz, akik egyedi, kisszériás tárgyakat, termékeket állítanak elő. Az Ajándék Terminál nem csupán pop-up bolt, hanem a tudatos vásárlás egyik lehetséges alternatívája is: hiszen amennyiben itt vásárolunk, azzal egy hazai kisvállalkozást támogatunk.

Újdonság, hogy idén Budapest Főváros Önkormányzata és a HybridArt Management közös szervezésében meghirdetett ’Budapest Collection’ pályázat nyertesei is bemutatkoznak. Az Ajándék Terminál üzletében a hét győztes márka - a pici and the city, a Budapest Pattern, a Manohuis, a Bdpst Ékszer Manufaktúra, a Sator Space, a Cső! és Olajos Mária Csenge - Budapest inspirálta termékeit vásárolhatjuk meg, melyek között egyaránt találunk gyerekruhát, ékszereket, plakátokat, képeslapokat, selyemkendőket és lakásdekorációs eszközöket is.

Idén tovább bővül az Ajándék Terminál delikát részlege, ahol is hazai kézműves termékek – különféle csokoládék, szörpök, lekvárok, mézek, fűszerek, csomagolt kávé és tea - várják majd az érdeklődőket. A delikát részlegen megjelenő termékek válogatásánál fontos szempont volt, hogy izgalmas, újszerű arculattal, csomagolással rendelkezzenek – hiszen bármennyire is a belbecs a legfontosabb, a külcsínről sem szabad megfeledkeznünk! Az ehető-iható finomságok között megtaláljuk a Minka méhészet, a Katyvasz, a Spájz Keszthely, a Roastopus, a Mástészta, A Fűszeres Lány, a Ye Tealeaves márkák termékeit, de visszatérnek saját kézműves szappanjaikkal a Mano-faktúra és a ZADOR brandek is. 

A korábbi évek gyakorlatához hűen az Ajándék Terminál kínálatából idén sem hiányozhatnak a környezettudatos termékek. A slow life, a zero waste életmód, a tudatos fogyasztás térnyerésével párhuzamosan egyre több hazai márka igazodott a vásárlói igényekhez, s kezdett bele környezetkímélő termékek előállításába. Az újrahasznosított molinókból különféle táskákat és kiegészítőket előállító Medence Csoportot aligha kell bárkinek is bemutatnunk, ők évről évre visszatérő szereplői az Ajándék Terminálnak. Rajtuk kívül a Back2Bag, a Kivibag, a Printa, a PLANTETHICS, a Studio Kisinas, a RePityke, a Felvarrom márkáktól is vásárolhatunk majd olyan tárgyakat, melyek segítenek nekünk abban, hogy környezettudatosabban éljük meg a mindennapokat.

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart