AjándékTerminál – 2018

01/12/2018 - 31/12/2018

A magyar designerek termékeit felvonultató Ajándék Terminál pop-up vásár először 2017-ben mutatkozott be az Allee Bevásárlóközpontban. A HybridArt Management szervezésében megvalósuló vásáron az érdeklődők különféle design tárgyak között válogathattak az adventi időszakban. 

Az Ajándék Terminál célja, hogy bemutassa azokat a tervezőket, alkotókat, akik egyedi, kisszériás tárgyak tervezésével és készítésével foglalkoznak. A gazdag termékkínálatban - ruhák, divatkiegészítők, ékszerek, lakberendezési termékek, papíráru, gyerekjátékok és -ruhák, kerámiák, bútorok - bárki megtalálhatta azt a különleges karácsonyi ajándékot, amellyel örömmel örömmel lephette meg szeretteit.

A nagy sikerre való tekintettel 2018-ban már rekordszámú, 140 hazai design márka költözött be az Allee Bevásárlóközpontba: a korábbi termékkínálat tovább bővült, és már kézműves szappanok, ehető ajándékok (csokoládé, szörpök, lekvárok, zöldségkrémek) is megjelentek a polcokon. Az új típusú termékek megjelenítésével a szervezők célja az volt, hogy megismertesse a közönséggel azokat a hazai márkákat, akik fokozott figyelmet fordítanak arra, hogy kézműves termékük ízléses, izgalmas csomagolásban kerüljön a vásárlók elé. 

2019-ben immár harmadik alkalommal valósul meg az Ajándék Terminál az Allee Bevásárlóközpont falai között. Ebben az évben közel 110 hazai design márka mutatkozik be a pop-up vásáron: vannak közöttük visszatérő kedvencek, és olyan brandek is, akikkel idén először találkozhat a vásárlóközönség.

Ha valami igazán különlegeset keresel karácsonyra, gyere és nézz szét az Ajándék Terminál pop-up vásárán, az Allee Bevásárlóközpont második emeletén!

null

null

null

null

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart