BACK2BAG – stúdiólátogatás

08/10/2019 - 08/10/2019

Érdekel, hogyan kel új életre az ipari hulladékként kezelt gyapjúfilc, a fesztiválok után megmaradt molinó vagy éppen a roncsautó légzsákja?

Most itt az alkalom, hogy ellátogass olyan alkotóterekbe, ahol magyar designerek a fenntarthatóságot szem előtt tartva készítik a termékeiket. Az Art Moments – WASTEREVOLUTION keretében a Back2Bag, a Medence Csoport, a RisoPlant, a Shamobags és Temesi Apol várják az érdeklődőket, hogy megmutassák, hogyan is teszik mindezt.
Ők maguk az alternatíva, amit keresünk: környezettudatos, hazai és menő.

Mivel vár a Back2Bag?


A Back2Bag műhelyben megnézheted, hogy az alkotók hogyan keltenek életre autóalkatrészeket, bőr- és szövetkárpitokat, biztonsági öveket, légzsákokat és készítenek belőlük táskákat és költöztetik minden táskába egy autó lelkét. Így lehetséges, hogy a Back2bag kínálatának minden egyes darabja saját, egyedi történettel rendelkezik.
“Zöldek vagyunk és a slow fashion elkötelezett híveiként alkotunk, így táskáink garantáltan sokáig vásárlóinkkal tarthatnak. Ha hiszel az alkatrészvándorlásban, és szíveden viseled a környezet sorsát, neked találtuk ki a Back2Bag táskát.”

2019. október 8. kedd 15:00
XV. Késmárk u. 8-10.

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart