Entrée 2020

22/10/2020 - 06/11/2020

2018 után idén ismét megrendezzük a hazai művészeti egyetemeken végzett hallgatók diploma-válogatását! A Hybridart Management 2014-ben azzal a céllal indította el Entrée névre keresztelt programját és az ahhoz kapcsolódó kiállításokat, hogy az oktatási intézmények falain kívül, más platformokon is láthatóak legyenek a hazai művészeti egyetemeken frissen végzett hallgatók alkotásai.

A kiállított műtárgyak közé ezúttal olyan munkák kerültek be, melyek fókuszában valamilyen formában a fenntarthatóság áll, a tárlatnak pedig az Art Moments művészeti fesztivál egyik kiemelt helyszíne, a Hybridart Space Pop Up Gallery ad otthont.

A tárlat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kara, valamint a soproni Alkalmazott Művészeti Intézet frissdiplomásainak munkáiból ad válogatást.
--

KIÁLLÍTÓ HALLGATÓK: BOGNÁR Angéla (MOME), CZIGÁNY Márkó (MOME), DUBLECZ Dániel (MOME), Durcsán Bianka (KE-MK), HORÁNYI Hanna (SOE), SÁROSI Sára (SOE), SCHNEIDER Anna (MOME), SOMOGYI Zsuzsa (MOME), TASNÁDI Gergely (MOME), VARNYÚ Dorina (METU)

HELYSZÍN: Allee 2. emelet, HYBRIDART SPACE POP UP GALLERY

A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2020. október 22. és november 6. között az Allee Bevásárlóközpont nyitvatartási idejében.

A kiállítás a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával jön létre.
További információ: http://www.nka.hu/

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart