Immerse City

16/11/2022 - 08/12/2022

A CityLab irodaház egy, a 90-es évek közepén megvalósult épület újragondolásaként született meg. Az épület megtartotta eredeti iroda funkcióját, azonban azt a jelen elvárásainak és szolgáltatási színvonalának megfelelően biztosítja bérlői számára. Az épület 5 szinten kínál “A” kategóriás, magas műszaki és belsőépítészeti színvonalú irodaterületeket. Az épület „szíve” a földszinti közösségi tér és a belső udvar, mely munkavégzésre és kikapcsolódásra egyaránt várja az épületben dolgozókat.

A CityLab a Hybridart Managementtel együttműködve közösen, egy olyan kiállítást álmodott meg, mely egyszerre tudja megnyugtatni, ugyanakkor inspirálni a befogadót és nem utolsó sorban az irodában dolgozókat. Az Immerse City című csoportos kiállítás a klasszikus irodai hangulatot kívánja lazítani a kortárs művészet eszközeivel. A „városban a város” koncepció utal az irodaház nevére és elhelyezkedésére, ezen túlmenően a gondolati tartalomra, hogy a munkakörnyezetben is aktívan tudjuk mozgósítani a város pulzáló energiáit, mégis némiképpen elszigetelődve a „Big City Life” stresszes káoszától.

A kiállítás során igyekeztünk olyan művészeti alkotásokat összeválogatni ami vizuálisan is megjeleníti az irodaház színes, lendületes, fiatalos, városi jellegét. Mindemellett néhány alkotás a Trash Art jegyében készült, párhuzamba hozva ezzel az eredetileg 90-es években épült irodaházzal, amely az idei teljeskörű felújítása révén nyert új értelmet: egy régebbi épület is tud vonzó lenni, egy kis kreativitással és szemléletváltással.

null

Kiállító művészek: Barakonyi Zsombor, Kusovszky Bea, László Kiss Dezső, Makra Zoltán, Esse Bánki Ákos, Labrosse Dániel, Plank Antal Mirones, Szirmai Nóra, Valkó Dávid, Ódor Bence

A kiállítás megtekinhető 2022. november 16. és december 8. között.

null

Borítókép:

Barakonyi Zsombor:

"Soul"

akril ezüstnyárfa táblán / acrylic on poplar wood panel

100 x 150 x 3,5 cm

2021

null

null

null

null

null

null

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart