Önkéntes program 2020

15/09/2020 - 01/11/2020

JELENTKEZZ ÖNKÉNTESNEK A HYBRIDART MANAGEMENT-HEZ!

Fenntarthatósági fókuszú kreatív ügynökségünk önkénteseket keres ősszel induló eseményeink megvalósításához. Ha érdekel a művészetmenedzsment és szívesen foglalkoznál változatos feladatokkal a kulturális rendezvényszervezés területén, szeretettel várunk önkéntes programunkba!

Önkénteseink a nálunk töltött idő során a Hybridart Management csapatának tagjaként járulhatnak hozzá kulturális programjaink sikeres megvalósításához, eközben betekintést nyerhetnek ügynökségünk hátterébe és szakmai munkájába, mindennapi tevékenységébe, gyakorlati tapasztalatot szerezve a művészetmenedzsment területén. 

Az együttműködés során több területen is számítunk önkénteseink segítségére. Az októberben kezdődő, művészetet megszokott keretei közül kiemelő Art Moments kiállítássorozatunk és a hozzá kapcsolódó WASTEREVOLUTION konferencia szakmai lebonyolítása mellett művészeti vásáron, Hybridart Space kiállítóterünkben megvalósuló kiállításokon és rendezvényeken, valamint később az AjándékTerminálon is lehetőségetek van bekapcsolódni feladatainkba.

A közös munka kiváló lehetőség a kortárs művészeti szférában való jártasság és a szakmai kapcsolatok kiépítésére, ha pedig úgy érezzük, szívesen folytatnánk a közös munkát, hosszabb távú együttműködés kialakítására is nyitottak vagyunk a Hybridart Management csapatánál.

Ha foglalkoztatnak a kortárs művészet és a design kérdései, szívügyed a fenntarthatóság, megbízható vagy, lelkes, jó problémamegoldó képességgel rendelkezel és van pár szabad napod az elkövetkező hónapokban, már csak egy jelentkezési lap kitöltése választ el a közös munkától.

A munkánkba már egészen október 2-től bekapcsolódhattok, munkaidő szempontjából rugalmasak vagyunk, a beosztásokat szabadidőtök függvényében közösen, előre egyeztetjük. Önkénteseink munkáját az előírt 50 órás közösségi szolgálat kereteibe beleszámító, vagy releváns szakmai gyakorlatot igazoló dokumentummal hitelesíteni tudjuk. 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezz hozzánk!

⇨ TOVÁBB AZ ŰRLAPRA ⇦

Facebook
Instagram
Copyright 2023 Hybridart